Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada karısını başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada karısını başkasıyla evlendiğini görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada karısını başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki birisinin beklenmedik tavırları ya da hareketleri nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada karısıyla evlenmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada karısını başkasıyla evlendiğini görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada eski karısının evlendiğini görmek kişinin adeta gençleşeceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısının başkasıyla evlendiğini görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada karısını evlendirmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin karısıyla evlenmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısını başkasıyla evlendirmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi karısıyla evlendiğini görmek işlerinde bereket olacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments