Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının evlendiğini görmek

Rüyada karısının evlendiğini görmek

Rüyada karısının evlendiğini görmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, yeni bir işe girileceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada karısının evlendiğini gördüyseniz:

  • Herkesi içine alan bir değişiklik gerekiyor.

Rüyada karısıyla evlenmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, tövbelerinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karısını evlendiğini görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin karısıyla evlenmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalet eder.

Rüyada eski karısının evlendiğini görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada karısının evlendiğini görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi karısıyla evlendiğini görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, ömür boyu süreceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada karısını evlendirmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada karısının başkasıyla evlendiğini görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments