Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi karısıyla evlendiğini görmek

Rüyada kendi karısıyla evlendiğini görmek

Rüyada kendi karısıyla evlendiğini görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi karısıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Yani siz dikkati çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Rüyada kendi karısıyla evlendiğini görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, bunun için her gün şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada karısının başkasıyla evlendiğini görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karısını başkasıyla evlendiğini görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına yorulur.

Rüyada karısını başkasıyla evlendirmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, sevinç ve mutluluğa inanılır.

Rüyada karısıyla tekrar evlendiğini görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi karısıyla evlenmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına inanılır.

Rüyada karısıyla evlendiğini görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına delalet eder.

Rüyada karısını evlendiğini görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments