Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını başkasıyla evlendirmek

Rüyada karısını başkasıyla evlendirmek

Rüyada karısını başkasıyla evlendirmek işlerin iyiye gideceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, sözler sarf edeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısını başkasıyla evlendirmek gördüyseniz:

  • Şimdi herşeyin acısını çıkartmaya çalışıyor olabilir.

Rüyada karısını başkasıyla evlendirmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısının evlendiğini görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Rüyada kardeşinin karısıyla evlenmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada karısıyla tekrar evlenmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, geçiminin kolaylaşacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karısının başkasıyla evlendiğini görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Rüyada karısını evlendiğini görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski karısının evlendiğini görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada karısıyla tekrar evlendiğini görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments