Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kakasını eline almak

Rüyada kendi kakasını eline almak

Rüyada kendi kakasını eline almak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, çalıştığına değeceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kakasını eline almak gördüyseniz:

  • Hayatınızda hemen hemen her konuda bazı değişiklikler yapma ihtiyacı içindesiniz.

Rüyada kaka eline almak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kakayı eline almak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Rüyada ele kaka yapmak zorluklarının biteceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada eline kaka yapmak güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada kakasını eline almak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, dertlerin sonlanacağına inanılır.

Rüyada eline kaka bulaşmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaka nın eline bulaştığını görmek güllük gülistanlık olacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kakasını eline almak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments