Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ele kaka yapmak

Rüyada ele kaka yapmak

Rüyada ele kaka yapmak uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, itibar göreceğine, dargınların barışacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ele kaka yapmak gördüyseniz:

  • Sıkışıklığınızı giderecek çareler bulabilmeniz zor değildir.

Rüyada eline kaka yapmak rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada ele kaka yapmak ailesini hem gururlandıracağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine inanılır.

Rüyada eline kaka bulaşmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına delalettir.

Rüyada kaka eline almak umutlarının bitmesine sebep olacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalettir.

Rüyada kendi kakasını eline almak kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde kaka görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına delalettir.

Rüyada kakayı eline almak umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, yollarının açılacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kakasını eline almak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments