Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kakasını eline almak

Rüyada kakasını eline almak

Rüyada kakasını eline almak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kakasını eline almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gücünüzü sınayabilir.

Rüyada kaka eline almak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kaka nın eline bulaştığını görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kakasını eline almak problemlere çözüm bulunacağına, malını ve canını emniyete alacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eline kaka bulaşmak zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada ele kaka yapmak tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada kakayı eline almak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Rüyada kendi kakasını eline almak rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada elinde kaka görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments