Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kakayı eline almak

Rüyada kakayı eline almak

Rüyada kakayı eline almak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada kakayı eline almak gördüyseniz:

  • Bir çok alanda şansınız artıyor.

Rüyada eline kaka yapmak kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kakasını eline almak şansın yüze güleceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada eline kaka bulaşmak o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, şükrederek yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kaka eline almak kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaka nın eline bulaştığını görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, duaların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada kakayı eline almak istediği noktalara geleceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına yorulur.

Rüyada elinde kaka görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Rüyada kakasını eline almak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments