Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka eline almak

Rüyada kaka eline almak

Rüyada kaka eline almak sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaka eline almak gördüyseniz:

  • Konuyla ilgili kişiler olan biteni gördükçe, olaylarla daha fazla ilgilenmeye başlayabilirler.

Rüyada ele kaka yapmak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada kakayı eline almak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaka eline almak hayatın rüya sahibine güleceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kakasını eline almak farklı kişilerle tanışacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eline kaka yapmak elde edilecek menfaatlere, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde kaka görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, aşkının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eline kaka bulaşmak ününün çoğalacağına, insanlara iş öğreteceğine, gelirinin düşeceğine alamet eder.

Rüyada kaka nın eline bulaştığını görmek ele güne muhtaç olacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments