Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etrafa idrar yapmak

Rüyada etrafa idrar yapmak

Rüyada etrafa idrar yapmak işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, sevdiği birini kırmaya, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, iş sahibi olunacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, çok sorunlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada etrafa idrar yapmak gördüyseniz:

  • Ya da ortaya çıkan bilgilere veya elinize geçen haberlere göre pozisyon almanız doğru olmayabilir.

Rüyada etrafa idrar yapmak içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine rivayet eder.

Rüyada etrafa çiş yapmak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, hanesine bolluk geleceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına inanılır.

Rüyada etrafa kaka yapmak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, iş kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada suyla etrafı yıkamak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, mal ve para sahibi olacağına, hastalıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılarken etrafa bakmak rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, maddi imkânlarının azalacağına, başarısının düşeceğine yorulur.

Rüyada masanın etrafında oturmak sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada etrafında köpek görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada etrafı su bastığını görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments