Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi hayaletini görmek

Rüyada kendi hayaletini görmek

Rüyada kendi hayaletini görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, zenginlik kazanacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kazancını çoğaltacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi hayaletini gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları hedefe giden yolda bir davet olarak görmelisiniz.

Rüyada hayaletli ev görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, karasızlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ruh hayalet görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada hayalet görmek haksızlığa uğrayacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta hayalet görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada bir hayalet görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, düşmanlarına da dost olacağına, moral bozukluğu yaşanacağına inanılır.

Rüyada hayalet olmak tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Rüyada uçan hayalet görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, toplum için faydalı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada hayaletten kaçmak uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments