Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayalet olmak

Rüyada hayalet olmak

Rüyada hayalet olmak verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada hayalet olmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir detaylarda kalmış olduğu için bir türlü yakalayamadığınız bir konu yüzünden işlerinizi yoluna koyamıyorsunuz.

Rüyada hayalet olmak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına tabir olunur.

Rüyada hayalet öldürmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, hasretlerin biteceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret eder.

Rüyada evinde hayalet görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine delalettir.

Rüyada siyah hayalet görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayaletle konuşmak emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, güzel günlerinin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayaletler görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cin hayalet görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına rivayet eder.

Rüyada uçan hayalet görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments