Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta hayalet görmek

Rüyada mezarlıkta hayalet görmek

Rüyada mezarlıkta hayalet görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta hayalet gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışmalar veya ilginç bağlantılar kurma fırsatları yakalayabilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta hayalet görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına tabir olunur.

Rüyada hayaletten kaçmak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, büyük başarılara imza atılacağına işarettir.

Rüyada evin içinde hayalet görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, arkasından gıybet edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayalet cin görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayalet olduğunu görmek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, güzel bir hayatı olacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada cin hayalet görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada hayalet olmak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına işaret eder.

Rüyada hayalet kadın görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments