Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayaletten kaçmak

Rüyada hayaletten kaçmak

Rüyada hayaletten kaçmak elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada hayaletten kaçmak gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle konuşurken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada hayaletten kaçmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayaletten kaçtığını görmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayaletler görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini hayalet görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine tabir olunur.

Rüyada hayaletli ev görmek ondan şifa göreceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalettir.

Rüyada hayalet görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde hayalet görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ruh hayalet görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, sıkılacağı bir haber almaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments