Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir hayalet görmek

Rüyada bir hayalet görmek

Rüyada bir hayalet görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada bir hayalet gördüyseniz:

  • Şimdi herşeyin acısını çıkartmaya çalışıyor olabilir.

Rüyada hayalet yakalamak büyük bir ihanete uğranacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, kimseye borçlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada hayalet görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, pişman olacağına delalettir.

Rüyada evinde hayalet görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, zorlukların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada cin hayalet görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, zor durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta hayalet görmek giderileceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi hayaletini görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini hayalet görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada aynada hayalet görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments