Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayaletli ev görmek

Rüyada hayaletli ev görmek

Rüyada hayaletli ev görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada hayaletli ev gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir yolculuk yararınıza geçebilir veya olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada evde hayalet görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayaletli ev görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah hayalet görmek maddi olarak zarar edileceğine, verimli olacak işler yapacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına yorulur.

Rüyada hayalet avlamak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada hayalet olduğunu görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, bolluk içinde yaşanacağına yorulur.

Rüyada hayalet görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, işinin en iyisi olacağına, rahat bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada beyaz hayalet görmek geri planda kalacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada bir hayalet görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments