Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerin yeşil olduğunu görmek

Rüyada gözlerin yeşil olduğunu görmek

Rüyada gözlerin yeşil olduğunu görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, işini büyüteceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına inanılır.

Rüyada gözlerin yeşil olduğunu gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında gelişen durumlar veya olanaklar sizin için yararlı bazı sonuçlar doğuracak olabilir ya da siz bir şekilde oluşan ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet eder.

Rüyada sarışın yeşil gözlü erkek bebek görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işarettir.

Rüyada gözünün yeşil olduğunu görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi gözlerini yeşil görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerin yeşil olduğunu görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, çok sevinçli haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerini yeşil görmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü olduğunu görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments