Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yeşil gözlü görmek

Rüyada kendini yeşil gözlü görmek

Rüyada kendini yeşil gözlü görmek rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini yeşil gözlü gördüyseniz:

  • Ani olaylar her ne kadar rahat ettiğiniz yoldan çıkmanıza neden olsa da, sizin için önemli veya önemli olabilecek konularda hız kazanmanızı sağlayacağı için şikayetçi olmamanızda fayda var.

Rüyada yeşil gözlü olduğunu görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil gözlü kurt görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü köpek görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, hayırlı işe, içine fesat düşeceğine delalettir.

Rüyada yeşil gözlü yılan görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü kedi görmek hayatının afiyette geçeceğine, yüksek moralli olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil göz farı görmek kısmetin açılacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil iri göz görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments