Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gözlü erkek görmek

Rüyada yeşil gözlü erkek görmek

Rüyada yeşil gözlü erkek görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, sıkıntının günden güne artacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü erkek gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat ya da bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Rüyada sarışın yeşil gözlü erkek bebek görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, maddi durumunun düzeleceğine, canını ve malını garanti altına alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü erkek çocuğu görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına delalettir.

Rüyada yeşil gözlü bir erkek görmek sermaye elde edeceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil gözlü erkek bebek görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, istediği makama geleceğine, şansının açılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil gözlü erkek görmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere yorulur.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada yeşil göz farı görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, işlerinde başarılı olacağına yorulur.

Rüyada yeşil gözlü birini görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, hayallerin yarıda kalacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments