Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi göğsünü emdiğini görmek

Rüyada kendi göğsünü emdiğini görmek

Rüyada kendi göğsünü emdiğini görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine yorulur.

Rüyada kendi göğsünü emdiğini gördüyseniz:

  • Alelacele tavırlar ise, sizi, kötü anlaşmaların, iş birliklerinin veya ilişkilerin kucağına atabilir.

Rüyada kendi göğsünü emdiğini görmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada göğsünü emdiğini görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada erkek göğsü emmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin göğsünden süt emmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, hayatının daha kolay olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi göğsünden süt emmek mal ve para biriktireceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına delalet eder.

Rüyada göğsünden süt emmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sorunlarının son bulacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin göğsünü emmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments