Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelecekte olmak

Rüyada gelecekte olmak

Rüyada gelecekte olmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada gelecekte olmak gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harekete geçmemelisiniz.

Rüyada geleceği yaşamak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulur.

Rüyada gelecek tarihi görmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine inanılır.

Rüyada geleceği önceden görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelecekten kesitler görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Rüyada geleceği görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, güç ve kudret kazanacağına, yeni bir eve taşınılacağına delalet etmektedir.

Rüyada görücü geleceğini öğrenmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada geleceği görebilmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada gelecekteki kocanı görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, hep yerinde sayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments