Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görücü geleceğini öğrenmek

Rüyada görücü geleceğini öğrenmek

Rüyada görücü geleceğini öğrenmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, kime gideceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada görücü geleceğini öğrenmek gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerin veya endişelerin sizi durdurmasına veya engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada görücü geleceğini öğrenmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada görücü geleceğini görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına yorulmaktadır.

Rüyada misafir geleceğini öğrenmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada görücülere kahve yapmak malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kendine görücü geldiğini görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işaret eder.

Rüyada başkasına görücü geldiğini görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına delalettir.

Rüyada görücüyü istememek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulur.

Rüyada görücü beklemek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments