Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geleceği görebilmek

Rüyada geleceği görebilmek

Rüyada geleceği görebilmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geleceği görebilmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı ya da iddiacı olmak yerine, sabırlı olmanız daha faydalı olabilir.

Rüyada geleceği görebilmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, hayırlı adımlar atılacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelecek zamanı görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelecekten haber veren birini görmek başka kimselere de yardım edeceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine alamet eder.

Rüyada gelecekten haber almak hayal edilen eve kavuşulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, çok zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada gelecekten kesitler görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada azrailin geleceğini duymak ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gelecekteki eşini görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada gelecekteki çocuğunu görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments