Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vesikalık fotoğraf görmek

Rüyada vesikalık fotoğraf görmek

Rüyada vesikalık fotoğraf görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vesikalık fotoğraf gördüyseniz:

  • Herhangi bir durumu hemen kavrayabilirsiniz.

Rüyada kendi vesikalık fotoğrafını görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada vesikalık fotoğraf görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada vesikalık fotoğraf çektirmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vesikalık fotoğrafını görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, işlerin ters gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi vesikalık resmini görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada vesikalık görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, yeni mallara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin fotoğraf çektiğini görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada manzara fotoğrafı çekmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments