Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi eşini dövmek

Rüyada kendi eşini dövmek

Rüyada kendi eşini dövmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, başının belaya girmeyeceğine, istediği gibi hareket edeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, zor günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada kendi eşini dövmek gördüyseniz:

  • Saydığım ilişkilerden bazılarında gerilim yaşanabilir.

Rüyada eşinizi dövmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, işlerin daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada eşini sopayla dövmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin dövmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, gelişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin birini dövdüğünü görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına inanılır.

Rüyada eşinin sevgilisini dövmek hasret giderileceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada eşinin dövdüğünü görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin seni dövdüğünü görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, faturalarını ödeyemez olacağına tabir olunur.

Rüyada eşine dövmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, yarar getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments