Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derse geç kaldığını görmek

Rüyada derse geç kaldığını görmek

Rüyada derse geç kaldığını görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada derse geç kaldığını gördüyseniz:

  • Konu sizin için ne kadar önemli olursa olsun her tür aşırılıklardan veya ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada derse geç kaldığını görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada derse geç kalmak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada dersten geçtiğini görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada derslerden geçtiğini görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir dersten kalmak eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, can sıkıntısının geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarih dersinden kalmak eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, bol kazanç elde edileceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına inanılır.

Rüyada dersten kalmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine işaret eder.

Rüyada derslerden kaldığını görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments