Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imtihana geç kalmak

Rüyada imtihana geç kalmak

Rüyada imtihana geç kalmak kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada imtihana geç kalmak gördüyseniz:

  • Size yanlış veya şaibeli bilgi veren kişiler olabilir.

Rüyada imtihana geç kalmak kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada imtihandan kalmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada imtihan olmak rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, eskisinden de iyi olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada imtihan sonucu görmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalet etmektedir.

Rüyada imtihanda olmak sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada imtihan kazanmak güvenli ve mutluluk dolu seyahate, herkesin desteğinin alınacağına, işinden geri kalacağına rivayet eder.

Rüyada imtihana girdiğini görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada imtihan olduğunu görmek rahatın ve konforun geleceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments