Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çocuğunu kesmek

Rüyada kendi çocuğunu kesmek

Rüyada kendi çocuğunu kesmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kazancının bol olacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, şansa, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada kendi çocuğunu kesmek gördüyseniz:

  • Açıkta kaşmış veya çözümlenmemiş sorunlar bir anda sizin yararınıza sonuçlar doğurmaya başlayabilir ya da sizin lehinize ilerleme gösterebilir.

Rüyada kendi çocuğunun boğazını kesmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun boynunu kesmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun tırnağını kesmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, sağlığını da kaybedeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun boğazını kesmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işaret eder.

Rüyada çocuğun boğazını kesmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine işarettir.

Rüyada çocuğun kafasını kesmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek kazancının günden güne artacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hüsrana uğrayacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun kafasını kesmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, sırtının yere gelmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments