Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi cinsiyle evlendiğini görmek

Rüyada kendi cinsiyle evlendiğini görmek

Rüyada kendi cinsiyle evlendiğini görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kendi cinsiyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Pesimist olmanın veya olumsuz düşünmenin mevcut duruma hiçbir katkısı olmayacağı düşünülürse, olayların eksilerini değil, artılarını düşünmenin sizin için daha hayırlı sonuçlar doğurabileceğini görebilirsiniz.

Rüyada kendi cinsiyle evlenmek faydalı şeyler yapacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına inanılır.

Rüyada kendi cinsinden biriyle evlenmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi cinsiyle evlendiğini görmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, aksine daha da zorlaştıracağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, kafasını toparlayacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi cinsini öpmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir acı duyacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine alamet eder.

Rüyada karşı cinsin organını görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada köpekle cinsi münasebette bulunmak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına alamet eder.

Rüyada biriyle cinsi münasebette bulunmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments