Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi cinsini öpmek

Rüyada kendi cinsini öpmek

Rüyada kendi cinsini öpmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, çok büyük ferahlık yaşayacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, üzgün olacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi cinsini öpmek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın hayallerinizi baltalama veya engelleme girişimlerine izin vermemelisiniz.

Rüyada kendi cinsini öpmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada kendi cinsinden birini öpmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işlerinin kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada aynı cinsi öpmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada karşı cinsi öpmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayvanla cinsi münasebet görmek yeni bir işe girileceğine, araba alınacağına, eşlerinin kapanacağına delalettir.

Rüyada köpekle cinsi münasebette bulunmak bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek cinsi organı görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments