Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi boş mezarını görmek

Rüyada kendi boş mezarını görmek

Rüyada kendi boş mezarını görmek aşkının da kalıcı olacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, her şeyin yenileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi boş mezarını gördüyseniz:

  • Kendi işlerinizle uğraşmanızda fayda var.

Rüyada boş mezara düşmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada boş mezar görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, rızkın ve kazancın artacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde boş mezar görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalet eder.

Rüyada kendini boş mezarda görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına işaret eder.

Rüyada boş mezara yatmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş mezara bakmak ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalettir.

Rüyada kazılmış boş mezar görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada boş bir mezar görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments