Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş mezar görmek

Rüyada boş mezar görmek

Rüyada boş mezar görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş mezar gördüyseniz:

  • Potansiyelinizin farkına varabilir, yeni başlangıçlar yapma amacıyla gerekli kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Rüyada boş mezar taşı görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, ufkunun açılacağına işaret eder.

Rüyada bahçede boş mezar görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına tabir olunur.

Rüyada boş bebek mezarı görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa tabir olunur.

Rüyada boş kazılmış mezar görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, para kazanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada içi boş mezar görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, çok büyük adımlar atacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada boş mezar kazmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına, her anlamda şifa bulmaya inanılır.

Rüyada boş arazide mezar görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi mezarını boş görmek keyiflerinin yerinde olacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments