Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş mezara düşmek

Rüyada boş mezara düşmek

Rüyada boş mezara düşmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, rahat bir hayata adım atacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulur.

Rüyada boş mezara düşmek gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda kendine güvensizlik duyguları olabilir.

Rüyada boş mezara düşmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, acı veren kazalara alamet eder.

Rüyada boş havuza düşmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada boş kuyuya düşmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine delalettir.

Rüyada iki boş mezar görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet eder.

Rüyada boş bebek mezarı görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, geleceğin güzel olacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş arazide mezar görmek zor durumlara düşüleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada boş mezara bakmak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada mezar boş mezar görmek insanların hayır dualarını alacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments