Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bokunu görmek

Rüyada kendi bokunu görmek

Rüyada kendi bokunu görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, işlerinin de rast gideceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi bokunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı durumlar ilgi gerektirebilir.

Rüyada boğulacağını görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kazancında bereketin artacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli suda boğulmak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk boku görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını boğulurken kurtarmak üzüntülerini bölüşeceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bahtın açılacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dana boku görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments