Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulacağını görmek

Rüyada boğulacağını görmek

Rüyada boğulacağını görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, kime danışacağını bilemez olacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada boğulacağını gördüyseniz:

  • Bazı konular düşünüldüğü ya da üzerinde anlaşıldığı gibi ilerlemeyebilir.

Rüyada insanların boğulduğunu görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada okyanusta boğulduğunu görmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca alamet eder.

Rüyada birileri tarafından boğulmak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine delalettir.

Rüyada boklu deniz görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine işaret eder.

Rüyada karga boku görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına yorulur.

Rüyada bokunu eline almak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boka girmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına tabir olunur.

Rüyada boklu klozet görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments