Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana boku görmek

Rüyada dana boku görmek

Rüyada dana boku görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, işlerin yoluna gideceğine, bundan da son derece mutlu olacağına inanılır.

Rüyada dana boku gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da isteklerinizin yürürlüğe konmasını belli etmek adına farklı yöntemler denemeniz sonuç vermeyebilir.

Rüyada dana boku görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde dana görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dana dalağı görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine inanılır.

Rüyada yavru dana görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına alamet eder.

Rüyada siyah dana kesmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine işaret eder.

Rüyada danaya ot vermek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızgın dana görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada azgın dana görmek üzüntülerin günden güne artacağına, huzurlu günler geçirileceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments