Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına dikiş atıldığını görmek

Rüyada başına dikiş atıldığını görmek

Rüyada başına dikiş atıldığını görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine inanılır.

Rüyada başına dikiş atıldığını gördüyseniz:

  • Kendinize yeterince güveniyorsunuz.

Rüyada başına dikiş atıldığını görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, hayatın tadına varacağına delalettir.

Rüyada karnına dikiş atıldığını görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine işaret eder.

Rüyada koluna dikiş atıldığını görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ameliyat dikişi atıldığını görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada vücuda dikiş atıldığını görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine inanılır.

Rüyada dikiş atıldığını görmek çözüm yolları bulamayacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, kazancın ikiye katlanacağına delalettir.

Rüyada bacağına dikiş atıldığını görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada parmağına dikiş atıldığını görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments