Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının avret yerini görmek

Rüyada karısının avret yerini görmek

Rüyada karısının avret yerini görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işaret eder.

Rüyada karısının avret yerini gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz, bazı anlaşmalar veya belli başlı fikirleriniz konusunda şüpheci olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada karısının avret yerini görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, hedeflerine kavuşacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına delalet eder.

Rüyada babanın avret yerini görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine delalettir.

Rüyada kadını avret yerini görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek daha bir sevileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada avret yerini görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, nahoş sözler işiteceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin avret yerini görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kadının avret yerini öpmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının avret yerini görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments