Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun avret yerini görmek

Rüyada çocuğunun avret yerini görmek

Rüyada çocuğunun avret yerini görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun avret yerini gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız olasıdır.

Rüyada çocuğunun avret yerini görmek acı veren kazalara, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun avret yerini görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada çocuğun avret yerini görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, çok güzel günler geçirileceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine yorulur.

Rüyada bi kadının avret yerini görmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına işaret eder.

Rüyada kendinin avret yerini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, onların bir adım önüne geçeceğine yorulur.

Rüyada ölü birinin avret yerini görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada bayan avret yeri görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kocanın avret yerini görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments