Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kafasını kesmek

Rüyada birinin kafasını kesmek

Rüyada birinin kafasını kesmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına işaret eder.

Rüyada birinin kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Elinize ender görülür nitelikte bilgiler geçebilir veya ortaya çıkan haberlere yorum getirmeniz gerekebilir.

Rüyada düşmanın kafasını kesmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek kafasını kesmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada farenin kafasını kesmek stresini atacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına tabir olunur.

Rüyada adam kafası kesmek kısmetli bir kişi olunacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına işarettir.

Rüyada köpek kafası kesmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, çok hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Rüyada yılan kafasını kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, kendi işini açacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun kafasını kesmek rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan kafasını kesmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments