Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi adet kanını görmek

Rüyada kendi adet kanını görmek

Rüyada kendi adet kanını görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zahmete ve derde düşeceğine işarettir.

Rüyada kendi adet kanını gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş veya projelerinize karışan, eleştiren veya şikayet eden kişiler olabilir.

Rüyada birinin adet kanını görmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının adet kanını temizlemek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, emeğinden hayır göreceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin adet kanını görmek huzurun kaçacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette adet kanı görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada yatakta adet kanı görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kendi adet kanını görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah adet kanı görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işaret eder.

Rüyada iç çamaşırında adet kanı görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments