Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin adet kanını görmek

Rüyada birinin adet kanını görmek

Rüyada birinin adet kanını görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin adet kanını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize yardımı dokunacak aktivitelere vakit harcamalısınız.

Rüyada siyah adet kanı görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi adet kanını görmek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe adet kanı görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, onların güvenini sarsacağına işarettir.

Rüyada adet kanı yıkamak huzursuz ve mutsuz olacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının adet kanını görmek endişe veren durumların düzeleceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada çok fazla adet kanı görmek geniş bir ev satın alacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, ona özlemle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin adet kanını görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, dualarından hayır görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının adet kanını temizlemek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments