Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta adet kanı görmek

Rüyada yatakta adet kanı görmek

Rüyada yatakta adet kanı görmek insan sevindireceğine, dua alacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, o işi canlandıracağına yorulur.

Rüyada yatakta adet kanı gördüyseniz:

  • Çok önemli destekler, yardımlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yatakta adet kanı görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir damla adet kanı görmek rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adet kanının elbiseye bulaştığını görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, belalı insanlara denk geleceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının adet kanını görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, bolluk içinde yaşamaya delalet eder.

Rüyada adet kanı yemek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, güzelleşeceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına işarettir.

Rüyada adet kanının bulaştığını görmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin adet kanı görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra delalettir.

Rüyada adet kanını silmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments