Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemerle dövmek

Rüyada kemerle dövmek

Rüyada kemerle dövmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada kemerle dövmek gördüyseniz:

  • Ani bir kararla faydali işbirliklerine gidebilirsiniz.

Rüyada kemerle dövmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalettir.

Rüyada kemerle adam dövmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, maddi açıdan ferahlamaya rivayet etmektedir.

Rüyada kemerle birini dövmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada birini kemerle dövmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kemer taktığını görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına işaret eder.

Rüyada arabada emniyet kemeri takmak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına tabir olunur.

Rüyada süslü kemer takmak ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kemer çözmek darlık çektiği günlerini unutacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments