Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan kemeri görmek

Rüyada bayan kemeri görmek

Rüyada bayan kemeri görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayan kemeri gördüyseniz:

  • Rahatlatıcı aktivitelerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada bayan kemeri görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine rivayet eder.

Rüyada kemerini başkasına vermek bazen umutlarını yitireceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kemerle dövüldüğünü görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada renkli kemer görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kemer görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tokalı kemer görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada altın rengi kemer görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah deri kemer görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, kendisini ona adayacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments