Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemerini başkasına vermek

Rüyada kemerini başkasına vermek

Rüyada kemerini başkasına vermek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, bir işe soyunacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına inanılır.

Rüyada kemerini başkasına vermek gördüyseniz:

  • Aklınızı çelmelerine izin vermeyin.

Rüyada hediye kemer almak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kemer takmak maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı deri kemer görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kemer görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, atılan adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuna kemer takmak huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kemerinin koptuğunu görmek birçok engelin aşılacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada pantolon ve kemer görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine tabir olunur.

Rüyada deri kemer görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments