Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon ve kemer görmek

Rüyada pantolon ve kemer görmek

Rüyada pantolon ve kemer görmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pantolon ve kemer gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış yöntemlerinizi değiştirmeniz veya hizmetlerinizi diğer kişilere sunmanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada pantolon kemeri görmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına yorulur.

Rüyada kemerli pantolon görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada pantolona kemer takmak tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine işaret eder.

Rüyada pantolon ve kemer görmek maddi olarak zarar edeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada altın kemer görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine delalettir.

Rüyada kahverengi kemer görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine işaret eder.

Rüyada kemerini sıkmak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kemer taktığını görmek malların artacağına, el üstünde tutulacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments