Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemerin koptuğunu görmek

Rüyada kemerin koptuğunu görmek

Rüyada kemerin koptuğunu görmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine inanılır.

Rüyada kemerin koptuğunu gördüyseniz:

  • Belli alanlarda durumunuzu haklı veya mazur göstermek için gerçeklerin üzerinden geçmenizde fayda var.

Rüyada eski kemer görmek çok büyük hayır duası alınacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kemerle kavga etmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kemer hediye almak büyük sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, ün sahibi birisi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kemer takmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kemer görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işaret eder.

Rüyada bayan kemeri görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına alamet eder.

Rüyada erkek kemeri görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işaret eder.

Rüyada boncuklu kemer görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments