Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kemer almak

Rüyada birinden kemer almak

Rüyada birinden kemer almak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, çok üst mevkilere geleceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, mutlulukların yarım kalacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada birinden kemer almak gördüyseniz:

  • Olumlu kararlar verebilir, kararsız kaldığınız konularda bilginizi çoğaltarak karar verebilirsiniz.

Rüyada kemerle birini dövmek hasta ve üzgün olacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada eski kemer görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada erkek kemer görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine tabir olunur.

Rüyada boncuklu kemer görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kemerle dövmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kemer görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına delalettir.

Rüyada arabada emniyet kemeri takmak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kime danışacağını bilemez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kemerli pantolon görmek çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments