Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kopmuş kemer görmek

Rüyada kopmuş kemer görmek

Rüyada kopmuş kemer görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalet etmektedir.

Rüyada kopmuş kemer gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde engelleyici etkiler altındasınız.

Rüyada kayış kemer görmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına alamet eder.

Rüyada mor kemer görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arabada emniyet kemeri takmak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine yorulur.

Rüyada bayan kemeri görmek hastalanacağına, üzüleceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada taş kemer görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, imkânlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bina kemeri görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, her geçen gün sorunların artacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak kemer görmek malını ve canını emniyete alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada kadın kemeri görmek insanların birbirine kenetleneceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments